Ale!

Vihreä rooibos, luomu

3,20 

Punainen rooibos tunntetaan jo hyvin, mutta vihreää rooibosta on tuotettu Etelä-Afrikassa vasta muutaman vuoden. Paikallisista sääoloista johtuen rooibosin fermentaatio-prosessi alkaa spontaanisti. Äkkinäisen lämpötilan laskemisen avulla prosessi voidaan keskeyttää. Tämä mahdollistaa vihreän värin sekä korkeat vitamiinipitoisuudet. Maku on miedompi verrattuna punaiseen rooibokseen, mutta herkullinen.

Valmistus: 1 tl teetä / 1,5 dl vettä. Teepannussa haudutettuna käytä 1 tl lisää. Kaada kiehuva vesi teelehtien päälle ja anna hautua 5 minuuttia, jonka jälkeen tee kaadetaan siivilän läpi.

Pakkaus: 50 g

Parasta ennen: 8.2.2024

Varastossa